Eget Apotek
Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Din vagn
SEK 0.00

Xenical (orlistat)

4.1

Välkommen till apoteket på webben där du kan köpa billiga läkemedel utan recept. Här säljer vi bland annat tabletter med en generisk Xenical – för bantning till lågt pris men allmänt gott resultat för den som vill bli av med fett.

Fetma är en folksjukdom och befolkningens midjemått har vuxit i takt med att bekvämligheterna har ökat. Och även om det finns länder som lider mer av denna utveckling, så har även Sverige sin andel av överviktiga. Har du hittat hit så är du kanske en av dem och samtidigt att du nu kan vara lösningen på spåret.

Xenical Generisk:

  • 60mg
  • 120mg
Paket Per piller Pris Besparingar
30 piller + 2 Bonus piller SEK 13.49
SEK 404.56
Köpa
60 piller + 4 Bonus piller SEK 11.66
SEK 699.61
SEK 109.51 Köpa
90 piller + 6 Bonus piller SEK 10.99
SEK 989.17
SEK 224.51 Köpa
120 piller + 8 Bonus piller SEK 9.92
SEK 1,190.16
SEK 428.08 Köpa
180 piller + 10 Bonus piller SEK 9.24
SEK 1,663.92
SEK 763.44 Köpa
Paket Per piller Pris Besparingar
30 piller + 2 Bonus piller SEK 15.35
SEK 460.40
Köpa
60 piller + 4 Bonus piller SEK 13.11
SEK 786.32
SEK 134.48 Köpa
90 piller + 6 Bonus piller SEK 12.35
SEK 1,111.73
SEK 269.47 Köpa
120 piller + 8 Bonus piller SEK 10.87
SEK 1,304.22
SEK 537.38 Köpa
180 piller + 10 Bonus piller SEK 9.95
SEK 1,790.42
SEK 971.98 Köpa

Xenical (orlistat) är inte receptfritt generellt, men vi erbjuder receptfria lösningar för den som av någon anledning inte har möjlighet att hämta ut sitt recept hos läkare. Så beställ nu, så du snart kan tappa kilon och komma i god form!

Köpa fettminskande Xenical 120 mg här online

Här kan du köpa Xenical 120 mg online, för att hindra kroppen från att bryta ner och ta upp fett. Ungefär en tredjedel av fettet man tar sig därför igenom kroppen ”utan åtgärd”, så att säga. På så vis hjälper den överviktiga personer gå ner i vikt.

Preparatet används vanligtvis som en komponent i viktminskningsprogram – där funkar det som ett komplement till andra insatser, som exempelvis handlar om att anpassa kosten och att röra sig mer. Användningen av medlet bestäms tillsammans med läkare, som då även alltså kan ordinera ytterligare delar i ett större viktminskningsprogram.

Prisvärda produkter och leverans riket runt

Här låter webbapoteket dig köpa billigt och bra medikament, så du har råd med annat i livet än medicinska behandlingar. Vår ambition är att pressa läkemedelspriserna så att hela Sverige har råd att hålla sig friskt och sunt. Hur vi lyckas?

Pressade priser på bra produkter

Med apoteket blott på webben, så slipper vi bekosta butiker och butikspersonal. Vår kundservice är begränsad till mejl. Med andra ord låga kostnader på den verksamhetsfronten.

Generiska läkemedel är generellt billigare än originalläkemedel, vilket vi och därmed du som kund sparar en god slant på, så därför säljer vi dem här.

Snabba och rikstäckande leveranser

Förutom verkligt prisvärda produkter, som du bekvämt kan bestämma hemifrån soffan (eller motionscykeln…), så kan du också få dem hem till dörren, var i landet du än bor. Nog för att viktminskning kan innebära ett långt och tungt arbete, men att få hem våra produkter är en lätt sak!

Viktminskning med både folkligt och vetenskapligt stöd

Bantningspiller är långt ifrån något nytt påfund, och orlistat har funnits på marknaden i decennier. Men i och med att dess patent löpte ut för några år sedan, och generiska varianter av den kom in på marknaden så har detta effektiva piller blivit en frälsare för många med fetma.

Populariteten går inte att ta miste på – dessa piller gör reell skillnad för folk. Dessutom är den väl undersökt i kliniska studier. En belgisk forskningsrapport publicerad 1 juni 1999 i Revue Medicale de Bruxelles pekade på hur medlet minskade fettupptagningen med hela 30 procent. Dessutom att man åstadkom ytterligare viktminskning genom att kombinera med en diet innehållandes några färre kalorier.

I en schweizisk studie publicerad 1 april 2000 i Schweizerische Medizinische Wochenschrift jämförde man resultatet mellan patienter satta på placebo respektive Xenicals aktiva ämne orlistat. Båda grupperna gick samtidigt på en kalorifattig diet, men den som fick orlistat tappade i snitt 3,4 kilo mer.

Hur du använder och doserar du Xenical (orlistat) receptfritt

Planera din viktminskning tillsammans med en läkare, och följ dennes anvisningar om hur du ska använda orlistat ihop med en mer kalorisnål diet. Man doserar med en tablett i samband med måltid, tre gånger om dagen – för de flesta i samband med att man äter frukost, lunch respektive middag. Det aktiva ämnet ska sas. följa måltiden som har fett i sig, för att kunna neutralisera något av det.

Preparatet fungerar bara på fet mat, så fördela den mellan måltiderna. I övrigt gäller att den mer kalorisnåla dieten bör innehålla gott om grönsaker och frukt, med runt en tredjedel av kalorierna kommer av fet kost. Dessutom att du fördelar protein, fett och kolhydrater över de tre måltiderna.

Efter tolv veckor bör du se minst en 5-procentig skillnad vid jämförande av vikten före/efter kuren, för att veta att denna lösning ger dig utdelning i form av en lättare kropp.

Skulle du av någon anledning ha tagit mer än planerad dos, så kontakta läkare – det kan bli nödvändigt med sjukvård.

Graviditet, amning och alkohol ihop med orlistat

Tänk på att även fruktjuicer och alkohol innehåller kalorier, när du planerar din diet för att få ut maximal effekt från orlistat. Vidare att den som är gravid eller ammar inte rekommenderas att använda preparatet.

Tänk även på att bantningsmedlet kan påverka och påverkas av andra läkemedel, inklusive preventivmedel, som du eventuellt brukar. Här kan bl.a. nämnas medel för behandling av blodpropp, jodsalter och ciklosporin. Så tar du några andra läkemedel, så konsultera din läkare innan du även börjar använda orlistat, för att förebygga effekter du varken är beredd på eller önskar.

Några kända biverkningar

Relativt vanliga biverkningar omfattar bland annat obehag och smärta i ändtarmen, lös avföring och trötthet. Det har även rapporterats in men inte kunnat beräknas mängd av hur många som drabbats av exempelvis allergireaktion, hudblåsor och analblödningar. Drabbas du av några sådana besvär så ska du ta kontakt med din doktor för utvärdering och eventuell ny planering.

Återvinning av oförbrukade läkemedel

Skulle du få läkemedel över (inte bara orlistat), så lämna det till närmaste apotek för korrekt återvinning. Detta i vår gemensamma strävan att förhindra att kemikalier når ut i och skadar naturen, och i förlängningen oss själva.

Mitt konto