Eget Apotek
Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Din vagn
SEK 0.00

Vermox (mebendazol)

4.9

Ta piller mot mask – beställ generisk Vermox här online, i apoteket. Hela vårt utbud av prisvärda och lagliga läkemedel finns i lager och är redo för leverans till Sveriges alla delar.

Mebendazol är verksamt mot mask i och på kroppen, och en lösning för dig eller dina barn som drabbats av acanthocephala (hakmask), ascaris lumbricoides (spolmask), trichuris trichiura (piskmask) eller enterobius vermicularis (springmask). Dessa parasiterande maskar står bakom en mängd otrevliga besvär. Lyckligtvis gör Vermox god tjänst, genom att ta bort deras livsbetingelser.

Vermox Generic:

  • 100mg
Paket Per piller Pris Besparingar
30 piller SEK 9.26
SEK 277.74
Köpa
60 piller + 2 Bonus piller SEK 7.23
SEK 434.05
SEK 121.43 Köpa
90 piller + 4 Bonus piller SEK 5.63
SEK 506.73
SEK 326.49 Köpa
120 piller + 6 Bonus piller SEK 5.13
SEK 615.59
SEK 495.37 Köpa
180 piller + 8 Bonus piller SEK 4.63
SEK 833.21
SEK 833.23 Köpa

Så mota maskarna med ett effektivt preparat som ett receptfritt Vermox – redan inom några dagar kan du börja ta kontroll över parasiterna.

Hur fungerar Vermox, som du köper online här i apoteket?

Vermox aktiva ämne mebendazol syftar till att ta kål på maskarna, och deras ägg. Metoden bygger på att preparatet innehåller ämnen som inverkar menligt på maskarnas ämnesomsättning, vilket leder till att de dör och förs ut den naturliga vägen. Ämnet innebär även att utvecklingen av maskarnas ägg hämmas. Genom att man sväljer piller som löses upp i magen, kan ämnet fram till maskarna via tarmkanalen.

Maskarna är parasiter, på så vis att de på eller eller annat sätt lever av kroppen eller det kroppen själv ska leva av. Just de maskar som nämnts lever i tarmarna. Botemedlet angriper maskarna och deras ägg var än i matsmältningsapparaten de befinner sig. Mebendazol stör cellulära tubulin vilka bildas i helminth, där det orsakar strukturella degenerativa förändringar i tarmen. Som ett resultat störs dess glukosupptag och matsmältnings- och reproduktionsfunktioner, vilket leder till immobilisering, hämning av äggproduktionen och helmintens död.

Tack vare medlets effektivitet och våra schysta priser samt rikstäckande service så kan maskarnas framfart snart stoppas på bred front.

Vilket pris på generisk Vermox, sålt receptfritt?

Tack vare förekomsten av exakt 0 (noll) fysiska butiker i vår regi, och minimalt med personal, så har vi ytterst låga driftskostnader, vilket förstås främjar lågt pris på våra varor.

Och vi saluför främst generika – dvs. likvärdiga men anonyma versioner av kända preparat. Dessa är dock inga illegala piratkopior med obskyrt innehåll (tyvärr finns sådana också på marknaden – de kan vara verkningslösa eller rent av farliga!). Våra generiska preparat är testade och godkända men billigare eftersom producenterna inte behövt lägga pengar på utveckling av dem. Sänker också priset.

I detta apotek på webben, går det utmärkt att köpa läkemedel receptfritt – en möjlig räddning för den som är förhindrad att besöka läkare och hämta ut recept.

Fakta om botemedlet

Botemedlet hör till kategorin anthelmintikum, och dess aktiva substans mebendazol rubbar maskarnas ämnesomsättning och stör äggutvecklingen.

Dess effekt är väl beprövad, i jämförelse med flera andra preparat och redan 1 september 1991 publicerades i Europé PMC en studie av möss. Där fann man att Vermox var mest effektiv mot mask i alla dess utvecklingsstadier (ägg, larv och full vuxen mask).

En annan studie publicerad 21 november 1987 i Sabinet – African Journals, fann god effekt på flertalet maskar, när man prövade mebendazole på 211 barn i åldern 5-16 år. Där fann man mycket god effekter på flera masksorter. Dessutom visade behandlingen inga bieffekter.

Dosering och verkningstid

Vi säljer generisk Vermox (mebendazol) 100 mg tablett. Dessa ska sväljas hela, förslagsvis med ett glas vatten. Det finns inget hinder för dess bruk i samband med intag av mat och dryck som exempelvis alkohol.

Mebendazol mot springmask

Dosering mot springmask är 1 tablett endast – behandlingens första steg är på blott en dosering. Det räcker för att få bukt med de levande maskarna. Äggen finns kvar och behöver kläckas innan man efter två veckor kör nästa behandlingsomgång, genom att ta ytterligare en tablett.

Missar eller skippar man denna andra behandling så väntas maskspridningen ta ny fart, så därför är det viktigt att inte stanna vid första omgången, även om man inte märker av några symtom första tiden därefter. Du ska inte ta dubbel dos för att kompensera vid en missad dos.

Hakmask, piskmask och spolmask

Dosering för dessa maskar skiljer sig från den för springmask, vilket hänger samman med att de håller till inuti tarmarna medan springmasken håller sig kring ändtarmsöppningen. Så behandlingen här sker genom att ta en tablett under tre mornar och kvällar i tre sammanhängande dagar.

Verkningstid

Hur snabbt boten verkar beror på masktyperna.

Tid till effekt skiljer sig främst mellan springmaskarna och de övriga maskarna. För de förra krävs lite över två veckors för att få bukt med dess två generationer av maskar. Spolmask, hakmask och piskmask bör däremot försvinna inom en vecka.

Att tänka på

Är du allergisk mot mebendazol så ska du inte använda detta preparat.

Detta botemedel är beprövat effektiv mot ovan nämnda masksorter. Har du eller ditt barn någon annan typ av mask, exempelvis trikiner eller bilharzia som håller till inuti vävnader, så lär det krävas behandling av helt annan art.

Du som är gravid ska inte begagna dig av Vermox under graviditetens första och sista tre månader, om inte absolut nödvändigt. Och ammar du så hör med doktorn om det lämpliga i att samtidigt ta medlet, eftersom det når barnet genom modersmjölken.

Biverkningar och hur mebendazol interagerar med andra ämnen

Generellt ska du stämma av med en medicinsk expert innan du börjar använda nya mediciner, för att diskutera er fram till lämpligast medel och dosering samt gå igenom potentiella biverkningar.

Du ska omedelbart sluta använda dig av medlet ifall ansikte, tunga eller svalg sväller, och ifall det blir svårt att svälja, andas eller du får nässelutslag.

Biverkningar är ovanliga för detta preparat, men 1-10 som tar det kan få buksmärtor och 1-100 obehag såsom gaser och lös mage. Mindre vanliga besvär kan vara att antalet vita blod blir färre, att man får reaktioner på överkänslighet eller allvarliga förändringar i slemhinnor och hud.

Interaktioner med andra läkemedel är begränsade, men kan inverka på läkemedel innehållandes metronidazol (mot bland annat infektioner) samt cimetidin (för behandling av magsår).

Återvinn överbliven Vermox på rätt sätt

Får du något över av preparatet, så lämna det till närmaste apotek. Ska inte slängas i hushållssopor eller tömmas i vasken, får då kan dess aktiva ämne hamna i och göra skada i djur och natur.

Vittnesmål

Det bästa av det bästa för Vermox Generic och kundservice.

En shoppers pristillflyktsort.

Jag kommer att köpa Vermox Generic från den här butiken om och om igen.


Mitt konto