Eget Apotek
Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Din vagn
SEK 0.00

Valtrex (valaciclovir)

4.8

Skaffa Valtrex, i kontaktfritt apotek – med rätt medicin och dos som dämpar dina virala plågor. Beställer du idag, så rör du dig redan mot en trevligare tillvaro.

Mot munsår, mot blåsor och mot sår i svalget. Även mot bältros, herpes i genitalierna och andra former av virala åkommor. Du är långt ifrån ensam om att emellanåt lida av virus av typerna varicella zoster, cytomegalovirus eller herpes simplex. Och även om de oftast är ofarliga så förpestas mångas vardag av virusens symtom av smärta, rodnad och svullnad. Men vi har lindring.

Valtrex Generisk:

  • 500mg
  • 1000mg
Paket Per piller Pris Besparingar
30 piller + 2 Bonus piller SEK 32.83
SEK 984.82
Köpa
60 piller + 4 Bonus piller SEK 27.21
SEK 1,632.53
SEK 337.11 Köpa
90 piller + 6 Bonus piller SEK 21.48
SEK 1,933.07
SEK 1,021.39 Köpa
120 piller + 8 Bonus piller SEK 19.63
SEK 2,355.35
SEK 1,583.93 Köpa
180 piller + 10 Bonus piller SEK 15.61
SEK 2,809.22
SEK 3,099.70 Köpa
Paket Per piller Pris Besparingar
30 piller + 2 Bonus piller SEK 42.02
SEK 1,260.71
Köpa
60 piller + 4 Bonus piller SEK 40.28
SEK 2,416.68
SEK 104.74 Köpa
90 piller + 6 Bonus piller SEK 34.40
SEK 3,095.98
SEK 686.15 Köpa
120 piller + 8 Bonus piller SEK 33.26
SEK 3,990.88
SEK 1,051.96 Köpa
180 piller + 10 Bonus piller SEK 27.72
SEK 4,989.58
SEK 2,574.68 Köpa

Vi erbjuder en generisk Valtrex mot symtomen, för att ta udden av besvären när du drabbas av ett sjukdomsskov (ett utbrott - en episod). Här i denna lättillgängliga läkemedelsbutik på nätet är du varmt välkommen att beställa produkten i tabletter med styrkorna 500 och 1000 mg, så du kommer igång med behandlingen inom blott ett par dar.

Valtrex receptfritt - din hjälp med att bekämpa irriterande förkylningsblåsor

Produkten är aktiv mot ett flertal virusinfektioner – och funkar som en mildrande insats på dess symtom. För även om virussjukdomarna i sig saknar botemedel, kan man klara sig rätt bra bara av att slippa de värsta symtomen. Oftast används preparatet som herpesmedicin och mot bältros, men har ingen inverkan på förkylning eller influensa.

Är osäker på vilket virus du lider av? Lyft frågan hos doktorn, för medlet hjälper inte mot alla virus. Har du ingen möjlighet att träffa läkare så har vi ändå öppet för beställa en mycket prisvärd generika av Valtrex, receptfritt, här i webb-apoteket.

Billigt köpa valaciclovir (Valtrex) online här

Apoteket på nätet, för bättre hälsa till lägre pris. Att köpa i internetbutiken via oss innebär att Valtrex pris blir klart lägre än på butikshyllan. Detta dels för att vi köper läkemedel med mängdrabatt - en förmån som vi vidarebefordrar till våra kunder. Och dels för att vi sköter hela vår läkemedelsförsäljning via en kostnadseffektiv plattform på nätet istället för via en kedja av dyra butiker ute i den fysiska världen.

Så billigt blir det. Men även lättare att beställa i soffan, på bussen, i båten eller på badstranden. Behöver inte gå någonstans, inte utsätta dig för några smittor eller umbäranden – du får du hem allt ändå, var du än bor i detta rike.

Snabbfakta kring valaciclovir

Wiki: Valtrex är ingen antibiotika. Mao. är den inte anti-bakteriell och behandlingar alltså inga sjukdomar orsakade av bakterier. Istället är dess aktiva substans valaciclovir anti-viralt och helt inriktat på att ta kål på olika former av virus. Och om än substansen gör jobbet väl så kan det, lika lite som andra godkända läkemedel på marknaden, få bort alla virusceller och helt bota.

Men många celler tar den, så man kan leva hyfsat normalt och behagligt ändå. Effekten är väl studerad och resultaten publicerade.

23 februari 1996 publicerades i Drug Evaluation ett forskningsresultat med valaciclovir i focus, där man dels pekade ut mest effektiva doser och behandlingsperioder, dels konstaterade att läkemedlet låter sig användas längre perioder (hög s.k. toleransnivå) utan biverkningar och bidrar till att tvinga tillbaka symtom för flertalet virusarter.

En forskningsrapport från 26 mars 1995 i Antiviral Research slog fast att ämnet snabbt minskade alla symtom för genital herpes samt hjälpte till att förebygga skador av sådan infektion.

Dosering med 500 mg (eller 1000 mg)

Studierna har visat att denna medicinska lösning kan användas i både behandlande och förebyggande syften, och allmänt gör man sig själv största tjänsten genom att ta den vid tidigast tänkbara symtom, för att hindra att sjukdomen hinner utveckla fler och större symtom.

Så känner/ser du något av de tidiga tecknen, så är det klokt att börja medicinera direkt, för att slippa genomlida hela sviten av besvär. Vad som är lämplig dosering, dvs. exakt hur mycket, hur ofta och hur länge du ska ta Valtrex-behandlingen - det är något du kommer fram till ihop med läkare. Allmänt kan sägas att lämplig dos beror mycket på vilken sjukdom som ska behandlas alternativt förebyggas.

Att tänka på

Låt bli Valtrex ifall du har allergi mot aciklovir eller valaciklovir eller fått allergisymtom av att ha tagit det senare. Vid minsta osäkerhet kring detta så ska du stämma av farmaceut eller läkare. Det gäller även om du sedan tidigare har njur- eller leverproblem, har ett skralt immunförsvar eller är 65+.

Valtrex kan man äta när man är gravid? Nej, under graviditet eller amning, inte heller om man är tror sig vara eller försöker bli gravid, så bör man avstå från preparatet såvida inte läkaren förslår annat.

Ihop med andra ämnen som andra mediciner, alkohol, mat? Läs medföljande bipacksedel för mer information. Har du specifika frågor kring vad som låter sig riskfritt kombineras, så ta dem någon medicinskt sakkunnig.

När det kommer till att köra fordon och använda sig av maskiner: Tänk på att det är du själv som ansvarar för att vara i skick för att det. Känner du inte i form för bilen eller maskinen, så ska du alltså låta bli.

Några vanliga biverkningar

Ha alltid med dig läkaren i planeringen av din behandling. Inte bara för planeringen i sig utan också för att stämma av kring och förebygga eventuella biverkningar.

Huvudvärk är en vanlig biverkning – förekommer hos fler än 1–10 patienter. Vanliga biverkningar (1–10 patienter) omfattar bland annat illamående, diarré och hudutslag medan förvirring, darrningar och dåsighet hör lite mindre vanliga. Finns även mer sällsynta biverkningar (mer om det i bipacksedeln).

Återvinn klokt, för ett mindre miljöavtryck

Det är smidigt att köpa valaciclovir (Valtrex) online. Och bra att du tar hand om dig själv idag. Du kan också ta väl hand om andra och deras framtid också, genom att återvinna gamla läkemedel på rätt sätt.

Genom att lämna läkemedel du inte längre behöver till ett apotek, så säkrar du att de inte hamnar i naturen och där ge negativa miljöavtryck.

Mitt konto