Eget Apotek
Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Din vagn
SEK 0.00

Rogaine (Minoxidil)

4.7

Rogaine (minoxidil) - för dig i Sverige i behov av lösningar för att bromsa ett tilltagande ärftligt håravfall. Vi erbjuder en verkningsfull generika av preparatet, för leverans riket runt.

Rogaine:

  • 2% 60 ml
  • 5% 60 ml
Paket Per bottle Pris Besparingar
1 bottle SEK 419.53
SEK 419.53
Köpa
2 bottles SEK 353.35
SEK 706.69
SEK 132.37 Köpa
3 bottles SEK 375.81
SEK 1,127.42
SEK 131.17 Köpa
4 bottles SEK 180.01
SEK 720.02
SEK 958.10 Köpa
5 bottles SEK 203.30
SEK 1,016.49
SEK 1,081.16 Köpa
Paket Per bottle Pris Besparingar
1 bottle SEK 1,543.48
SEK 1,543.48
Köpa
2 bottles SEK 913.43
SEK 1,826.85
SEK 1,260.11 Köpa
3 bottles SEK 442.13
SEK 1,326.40
SEK 3,304.04 Köpa
4 bottles SEK 557.99
SEK 2,231.97
SEK 3,941.95 Köpa
5 bottles SEK 313.46
SEK 1,567.31
SEK 6,150.09 Köpa

En minoxidil från apoteket på nätet, och som funkar

Det börjar glesna på toppen? Blir tunnare och tunnare på hjässan, eller skägget börjar lämna kala fläckar? Du är långt ifrån ensam ifall du lider av androgen alopeci – ärftligt håravfall. Män som kvinnor bedriver en lågmäld kamp för sin kalufs och mot en alltmer framträdande flint.

Hur andra får sitt hår att stanna? Marknaden saknar inte förslag på lösningar, där vissa är bättre (och de flesta är sämre) än andra. Minoxidil är en av de dem som dock bevisat sin värdighet, eftersom den som original och senare som generika har överlevt på marknaden i över 45 år.

Dessa droppar går bra att beställa hem oavsett var i Sverige du bor – vi säljer den i flaska om 60 ml du väljer mellan styrkorna 2 och 5 procent. Beställ idag, så du kan börja rädda håret inom en vecka!

Denna minoxidil är en prisvärd och effektiv generika som fungerar mot tunnhårighet och håravfall på såväl hjässan som för skägg och ögonbryn. Den fungerar för både kvinnor och män har mest verkan om den sätts in redan vid tidiga symtom. Vid långt framskridet håravfall eller tunnhårighet har medlet mycket liten effekt – där kan det bli aktuellt med hårtransplantation e.dyl.

Billigt att köpa minoxidil i Sverige, och att få hem

Vårt apotek håller en lågbudgetstrategi, men inte för att vara skum eller snåla med kvalitet, utan för att du ska kunna köpa prisvärda läkemedel utan att tömma semesterkontot. Så vi håller oss till prispressade men bra, lagliga generika. Och vi är helt digitala – inga butiker i var stad att hålla liv i för stora summor.

Apropå digitala: Med hela verksamheten på nätet så når precis alla med en internetuppkoppling vårt utbud av botande och hälsofrämjande läkemedel, dygnet runt.

Och snabbt att få hem: Vi har det mesta i lager och skickar direkt – vad du än lider av och vi har en medlet mot, så kan du i de flesta fall börja kurera inom en handfull dagar.

Före, efter och under tiden – resultat med mera

Hos fyra av fem män med ärftligt håravfall bromsas håravfallet upp och bland flertalet så börjar även nytt hår växa. Samma effekt sker i snitt hos tre av fem kvinnor med samma besvär. För de flesta tar behandlingen mellan två och fyra månader för att visa resultat.

Minoxidil är namnet på detta utmärkta läkemedels aktiva substans.

Hos djur har man noterat att ämnet kortar ner hårfollikelns telofena fas vilket snabbare leder till den anagena fasen – dvs. den där håret börjar växa ut. Man har uppfattat det som att den anagena fasen även förlängs. (källa: British Journal of Dermatogoly, 19 februari 2004).

I en amerikansk studie, redovisad i Journal of the American Academy of Dermatology i september 2002, jämförde man verkan av ämnet i dess styrkor 2 resp. 5 % samt placebo hos män med androgenetisk alopeci. Efter 48 veckors hårbottenbehandling fann man den 5 %-iga variantens resultat före/efter överträffa den 2 %-iga varianten med så mycket som 45 % mer hårtillväxt.

Effekten visade sig både på ett fysiologiskt och psykosocialt plan – patienterna inte bara behöll och fick mer hår utan därutöver upplevde sig behålla/få ännu mera. Där kan man tillägga att den psykosociala faktorn faktiskt är viktigare än mängden hår i sig, för en persons mentala välmående.

Dosering för bättre hårväxt

Planera användningen tillsammans med läkare. För de flesta gäller dock att en milliliter av lösningen – ja, det är inte tabletter - ska masseras in i hårbottnen morgon respektive kväll. Du får inte effekt snabbare av att öka dosen, och du ska undvika att kompensera en eventuellt missad dos med dubbel dos nästa gång.

Mer exakta instruktioner finner du i bipacksedeln – läs och följ till punkt och pricka.

Att tänka på, och särskilt för kvinnor

Minoxidil kan bidra till lite irritation och sveda eftersom det innehåller alkohol. När du applicerat produkten så rengör händerna väl. Får du ämnet i ögon och mun så skölj riktigt väl med kallt vatten.

Avbryt behandlingen ifall du skulle bli svullen i svalg, ansikte eller läppar. Samma ifall du får svårt andningssvårigheter, hjärtklappning, yrsel eller nässelutslag.

Ifall du ammar eller gravid så ska du avstå från denna produkt – ämnen kan överföras till fostret.

Det finns fall där produkten kan ge lågt blodtryck och yrsel, vilket är extra viktigt att vara uppmärksam på ifall du står i begrepp att framföra fordon eller hantera farliga maskiner. Det är du själv som bär ansvaret för bedömningen kring huruvida det är riskfritt att hantera fordon och maskiner.

Biverkningar och interaktioner

Huvudvärk är den allra vanligaste typen av biverkningar men även hudirritation, utslag, klåda samt viktökning och generande hårväxt förekommer rätt ofta (1/10 drabbas).

Det finns även bieffekter som förekommer mindre frekvent – du hittar kompletta listan i den med produkten bifogade bipacksedeln. Läs den. Och än viktigare är att du stämmer av med läkare innan du startar behandlingen, för att söka förutse och förekomma att du drabbas av biverkningar.

Ta din överblivna minoxidil till något apotek runt hörnet

Bra att du bryr dig om ditt utseende. Ägna gärna omvärlden en tanke också, genom att återvinna överblivna medikament på ett säkert sätt, så de inte hamnar i och påverkar djur, natur och även dina medmänniskor. Och det är enkelt: Bara lämna minoxidil till apoteket närmast, istället för att tömma dem i vasken eller slänga i hushållssoporna.

Vittnesmål

Det här är min favoritplats för Rogaine.

Riktigt snabb Rogaine frakt.

Kunde inte begära en smidigare beställningsprocess för Rogaine.

Superbra.


Mitt konto