Eget Apotek
Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Din vagn
SEK 0.00

Provigil (modafinil)

4.4

Modafinil (Provigil) i form av piller är en tänkbar lösning för dig som lider av narkolepsi – en neurologisk sjukdom som gör att man dagtid kan känna sig onaturligt sömnig eller plötsligt känna sig svag i musklerna.

Du som lider av sjukdomen kanske också känner igen dig med att somna vid fel tillfällen eller på fel platser. På så vis vet du då vilka olägenheter sjukdomen kan ställa till med, och hur omgivningen lätt misstolkar symtomen som tecken på oengagemang och lösaktig livsstil. Men här finns lindring att beställa, direkt online.

Provigil:

Sjukdomen i sig saknar visserligen ännu botemedel, men däremot finns läkemedel som lindrar symtomen. Här i apotek på nätet går det så bra att lagligt köpa en generisk modafinil i Sverige, så du kan få tillbaka något av ditt liv.

Behandla narkoplepsi med den modafinil (Provigil) du kan köpa här online

Modafinil hjälper dig med narkolepsi att hålla dig vaken genom att motverka sömnigheten som annars är ett besvärligt symtom för många med sjukdomen ifråga. Medlet kan också ha god effekt på den som lider av störd sömn som konsekvens av exempelvis skiftarbete eller av andningsuppehåll medan du sover.

Medlet låter dig känna dig piggare och funka bättre under dagen trots om du har dessa besvär under natten. Detta ger finessen av att kunna vara mer produktiv och säker i vardagen och rent allmänt få tillbaka lite livskvalitet och nöjaktig tillvaro.

Medlet kan också användas och av läkare förskrivas för behandling av också andra besvär. ADHD kan vara ett sådant, där hjärnan normalt försätter sig i ett hyperaktivt tillstånd för att kompensera för en trötthet. Modafinil motverkar denna hyperaktivitet genom att höja hjärnans vakenhetstillstånd.

Wiki kring modafinil

Modafinil är inte bara produktens namn utan också namnet på den aktiva substansen, med potential att göra en positiv skillnaden för dem med ovan nämnda besvär.

Dess effekt har studerats och fastställts i många undersökningar – en av de tidigaste publicerades i maj 1991 av Sleep Research Society i Oxford Academic. Där jämförde man ett flertal preparat mot narkolepsi-sömnighet och kom fram till att ämnet modafinil hade både en statistisk och klinisk signifikans, dvs. hade påtagligt positiv effekt. Samtidigt fann man att ämnet innebär få biverkningar.

Den modafinil vi säljer här är en s.k. generika – en laglig kopia av ett medicinskt preparat vars patent har löpt ut. Det innehåller i princip samma ämnen, och fungerar ungefär likadant, som originalmedicinerna. En viktig skillnad är dock priset.

Köpa modafinil i Sverige - pris och leverans

Vår inställning är att förse Sverige med riktigt bra medikament, till ett riktigt lågt pris samt med snabba och säkra leveranser. Och vi lyckas bra med det!

Låga priser trots fullgoda läkemedel – hur är det möjligt?

Priserna är lägre på generisk läkemedel, och särskilt på dem utan varumärkesskydd. Varför?

Jo, dels har producenterna av dem inte behövt bekosta omfattande forskning kring medlen – det dryga och dyra arbetet har originalproducenten redan stått för (och fått betalt för genom under kanske 20 års patent-skydd).

Dels belastas vår generika inte av kostnader för varumärkesskydd. På marknaden kan du hitta generiska modafinil-varianter där tillverkare valt att varumärkesskydda just sina versioner. Och det skyddet kostar, vilket i slutänden konsumenten får betala. Men här säljer vi generikor utan varumärkesskydd, vilket gör dem ännu billigare.

Så billigt, lagligt och ändå fullt fungerande läkemedel – det är vad vi erbjuder våra kunder. Vilket ger dig en friskare vardag, till lägre pris.

Leverans med glans

Vi levererar uti varje hörn av Sverige, bara du har en postadress vi kan postatill. Genom online-apotek och samarbete med de etablerade distributörerna gör vi vårt utbud av prisvärda produkter tillgängliga för i princip alla landets invånare.

Beställer du idag, så har du din lösning inom ett par dagar, utan att behöva gå längre än till närmaste postombud (eller ens det, ifall du beställer hemleverans).

Dosering och hur preparatet används

Den modafinil du kan köpa online här hos oss finns i doser om 100 och 200 mg. Vad som är lagom dos för just dig beror ju på flera faktorer - du ska planera dosernas storlek och frekvens tillsammans med din läkare. Detta för att dels komma fram till något som faktiskt fungerar för just din konstitution och situation och dels för att undvika onödiga risker.

För de flesta brukar en daglig dos om 100 mg vara lagom, och antingen tar man hela vid ett tillfälle, eller halva vid två tillfällen. Skulle du glömma att ta en dos, så försök inte kompensera genom att ta dubbel dos nästa gång – då överdoserar du.

Tänk på detta innan du prövar en ny medicin

Du bör verkligen skaffa ett recept för detta för att se till att medicinen passar dig. Men om du av någon anledning inte kan förnya det så kan du köpa den här över disken ändå. Har du modafinil-allergi så ska du självklart undvika detta läkemedel. Gäller även om lider av högt blodtryck eller ojämn hjärtrytm.

Den som ammar ska inte ta preparatet, och den som är under graviditet ska höra med apoteksanställda eller en läkare innan användning.

Vad gäller att köra fordon och föra farliga maskiner: Hos vissa kan preparatet ge upphov till yrsel och dimmig syn – det vilar dock på dig själv att avväga huruvida du är i stånd att hantera fordonet eller maskinen, trots medicinpåverkan.

Biverkningar samt potentiella interaktioner

Köp medicin med förstånd. Alla medicinska preparat har sina verkningar och potentiella biverkningar - med eller utan tillförsel av alkohol eller andra substanser. Detta är ett av de viktigaste skälen till att ha medicinsk sakkunnighet med sig i planeringen. Och avsett planering – skulle medicinen göra att du får svårt att andas, att du får klåda eller känner en drastisk förändring av psykiska tillståndet (inklusive ex.vis. extrem lyckokänsla) så ska du omedelbart avbryta.

Till de vanligaste biverkningarna hör huvudvärk, och det är inte heller ovanligt med exempelvis yrsel, bröstsmärta, dimsyn och sömnighet. Mindre vanliga men som ändå förekommer är biverkningar som exempelvis smärta i muskler, snuva, gasbildning, näsblod och talproblem.

En fullständig presentation av kända biverkningar får du del av i bipacksedeln som följer med medicinen. Läs den noga, så bäddar du för färre överraskningar och en bättre start på en piggare tillvaro.

Tänk på miljön

Släng inte medicin i avloppet eller hushållssoporna. Ta istället med dig det som blir över av dina mediciner till närmaste apotek – de flesta av dem kan ta emot och hantera medicinavfall så att det inte hamnar i djur och natur.

Vittnesmål

Bra människor att ha att göra med när du beställer Provigil.

Långvarig köpare av Provigil.

Att köpa Provigil var okomplicerat och enkelt.


Mitt konto