Eget Apotek
Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Din vagn
SEK 0.00

Propecia (finasterid)

4.8

Propecia innehåller finasterid och finns att köpa i Sverige. Det är menat för dig med hår som börjar glesna på flinten, men gärna vill ha något kvar att kamma.

Alla tappar hår – hos de flesta runt 50–150 strån per dag. Med andra ord förkommer naturligt håravfall – det är inget som ska bekämpas utan är del av kroppens naturliga förnyelse. Men vissa tappar mer hår än så, och blir med tiden tunnhåriga.

Oftast av ligger ärftliga orsaker bakom förloppet men även sjukdom kan vara bov i dramat. Män hör till dem som oftare få tunt hår, eller rent av blir flintskalliga, pga. ärftlighet.

Hör du till den senare målgruppen (män med ärftligt håravfall) och bromsa utvecklingen? Då är Propecia väl värd att pröva – beställ idag och så får du det hemskickat direkt.

Propecia Generisk:

  • 1mg
Paket Per piller Pris Besparingar
30 piller + 2 Bonus piller SEK 7.29
SEK 218.70
Köpa
60 piller + 4 Bonus piller SEK 6.23
SEK 373.89
SEK 63.51 Köpa
90 piller + 6 Bonus piller SEK 5.40
SEK 486.30
SEK 169.80 Köpa
120 piller + 8 Bonus piller SEK 5.28
SEK 633.10
SEK 241.70 Köpa
180 piller + 10 Bonus piller SEK 5.27
SEK 949.18
SEK 363.02 Köpa

Propecia – enkelt att köpa i apoteket online

Det är för män med ärftligt håravfall Propecia finns att köpa på apoteket här online. I synnerhet män i åldern 18–41 år med mellan lätt och måttligt håravfall väntas få nytta av preparatet men däremot inte män som redan tappat sitt hår. Och för kvinnor är det direkt olämpligt – där gäller andra lösningar.

Den finasterid vi tillhandahåller är en s.k. generika – en laglig variant av en originalmedicin. Den har samma syfte och funktion men inte alls samma höga pris (läs mer nedan). Vår generika kommer i styrkorna 1 och 5 mg och är klar för leverans.

Här erbjuds receptfritt alternativ – det är inte alltid man har förutsättningar att träffa en läkare, för att få nödvändigt recept, trots åkommorna man lider av.

Rimligt pris och lätt att beställa, för minskat håravfall

Det är svårt att finna billigare alternativ än här – vi står för nischens nättaste pris på läkemedel, vilket medger köp av medicinska solutioner till fullt rimliga omkostnader. Och ändå är det äkta och lagliga läkemedel vi säljer. Hur går det till?

Vi säljer generika (generic på engelska) men även originalläkemedel till försvarliga priser. Våra stora säljvolymer hjälper oss att hålla priserna nere för båda kategorierna.

En ytterligare prispressare av format är det faktum att vi är helt nätbaserade – finns inte en enda butik eller butiksanställd, inte alltså inte heller kostnaderna för dessa. Det gynnar dig.

Vårt apotek skickar dock över hela Sverige, med snabba och etablerade leveranskanaler. Finns knappast något hörn av nationen vi inte kan nå fram med våra medicinska lösningar.

Info om finasterid du kan köpa i Sverige

Forskning har visat av Propecias aktiva ämne finasterid. En publicerad rapport från september 1998 i Current Therapeutics fastställde att ämnet sänker serumnivån av DHT – det ämne i kroppen som skyndar på håravfallet. Man såg också behovet av att behandla över längre perioder.

Hårtillväxt före och efter

Resultat från en schweizisk studie av 265 män som led av ärftligt håravfall, publicerad 1 november 2001, visade på förbättrad tillväxt hos 54 procent av dem efter sex månaders behandling. Finasterid visade sig också fungera bra att behandla med över längre period utan större bieffekter.

Propecia och Proscar

Propecia har även visat sig komma med fördelen att inte likt andra medel mot håravfall – exempelvis Proscar, förminska prostatan. En förminskad prostata har nämligen visat sig svårare att undersöka mot cancer.

Instruktioner och dosering

Normalt rekommenderas dosering med en tablett dagligen, men planera detta ihop med en läkare. Räkna med att det kan ta 3–6 månader för att nå full effekt. Räkna också med att tappa ditt nya hår 9–12 månader efter att du avslutat kuren. För att behålla håret så räkna med att fortsättningsvis behandla med denna generiska Propecia till dess läkaren säger annat.

Skulle du ha missat en dos, så kompensera inte genom att ta dubbel dos nästa gång. Bara fortsätt rätt och slätt dosera normal. Högre dosering ger inte högre effekt.

Ett par saker att beakta, särskilt för kvinnor

Kvinnor som är eller kan vara på gång att bli gravida ska inte bruka denna produkt - inte ens handskas med delade eller krossade tabletter av den. Detta då det verksamma ämnet riskerar att tas upp (även genom huden) och negativt påverka en fosterutveckling.

Medlet ska inte användas av barn och unga.

Är du känslig mot laktos så bör du stämma av med läkare, för att slippa besvär och för att eventuellt hitta andra alternativ i bekämpandet av håravfall.

Inget hindrar eller kräver att preparatet tas i samband med måltider. Ta det när det passar, men förslagsvis ungefär samma tid varje dag.

Kända biverkningar och interaktioner

Inte alla drabbas av biverkningar men du betjänar dig själv bättre att vara varse om de som visat sig hos andra som brukat medlet. Ha en doktor med dig i planeringen vid utprovandet av ett läkemedel som detta, både för att dosera rätt och så långt möjligt förutse och förebygg eventuella biverkningar.

Avbryt behandling genast ifall något av exempelvis följande tecken visar sig: Svårigheter att andas, svullnad i ansikte, hals, tunga eller läppar – det kan handla en allergisk reaktion. Och märker du knölari eller förstoring av brösten så kontakta genast doktor.

Andra biverkningar kan vara sämre lust och förmåga till sex, blod i sperma, manlig infertilitet och förhöjda levervärden.

Släng rätt

Blir det finasterid över så säkra att överskottet hamnar rätt (vilket inte är i vasken eller hushållssoporna). Då det aktiva ämnet påverkar hormoner så ska det absolut inte hamna i reningsverk eller ute i det fria, där det kan hämma djurs och människors fortplantningsförmåga. I stället tar du det till närmaste apotek för proper hantering.

Mitt konto