Eget Apotek
Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Din vagn
SEK 0.00

Voltaren (diklofenak)

5.0

Voltaren gel – ett receptfritt alternativ från vårt apotek, en medicin känd för dess goda och långtidsverkande effekt mot smärta och inflammation. Preparatet har sedan många år hjälpt många att ta sig igenom dagen, och räddat många nätters sömn, genom att begränsa ihållande och påträngande smärta.

Denna gel är särskilt lämplig för dig med mer långvarig värk, i muskler och leder. Däremot gör den föga nytta mot huvudvärk, tandvärk eller besvär i andra organ (där medlet i tablett- eller kapselform möjligtvis kan ge bättre resultat). Många använder gelen som en omedelbar insats direkt på leder när man genom träning skadat sig eller fått någon inflammation.

Voltaren Gel:

  • 1% 30 gm
Paket Per tube Pris Besparingar
2 tubes SEK 153.17
SEK 306.33
Köpa
3 tubes SEK 136.27
SEK 408.81
SEK 50.68 Köpa
4 tubes SEK 115.09
SEK 460.37
SEK 152.29 Köpa

Ta Voltaren gel mot smärtan - finns receptfritt i ditt apotek online

Voltaren gel finns snudd på överallt. Går att köpa på ICA och lite varstans – men synnerligen enkelt är den är lätt att få fatt på just här. Och Voltaren finns i form av tabletter, kapslar och gel – allt för att smidigt kunna appliceras där i/på kroppen den som bäst behövs. Just gelen låter dig behandla avgränsade områden av kroppen så att mesta möjliga av det aktiva ämnet främst hamnar där det gör nytta.

Här i webbapoteket erbjuder vi en generika av produkten, i form av gel, till ett utomordentligt bra pris. Därutöver beställer du den från soffan (eller var du vill), för leverans vartän i Sverige du håller till. Vårt kall är att serva hela riket (och några till) med bra men billigare läkemedel utan att tumma vare sig på kvalitet eller servicenivå.

Så grip möjligheten att urenkelt och till låg kostnad kunna dämpa dina besvär. På marknaden finns tabletter i dosering 25 och 100 mg, men vi erbjuder den mer praktiska och snabbverkande gelen, i förpackningar om 30 gram.

Användning och syfte med denna gel

Voltaren har som syfte att dämpa inflammation och smärta. Diklofenak heter dess aktiva substans, som går under temat icke-steorida inflammationshämmare (också förkortat som NSAID efter engelskan).

Gelen ska endast användas utanpå kroppen. Voltaren generellt ska dock inte användas alls av den som är allergisk mot diklofenak, ibuprofen eller acetylsalicylsyra. Inte heller av den som är under 14 år.

Voltaren gel till lågt pris men hög kvalitet

Den generika av Voltaren som vi säljer här är närmast identisk till innehåll och verkan, jämfört med originalet. Det som främst skiljer är priset – generika är mycket billigare. Skälet till detta är att Voltarens patent löpt ut, så att andra producenter lagligt kan tillverka liknande men lika effektiva och säkra kopior av originalprodukten.

Dessa producenter behöver dock inte ta ut stora marginaler för att täcka höga utvecklings-kostnader (som en originalproducent fått täckt under patenttiden, genom högre konsumentpriser).

Alltså: lagliga, effektiva men billigare läkemedel, som du smidigt beställer receptfritt här online, dygnet runt. Vi har för yttermera ett rikt utbud av generiska medikament - hitta här och beställ lindring av dina besvär.

Vad som också hjälper oss hålla bästa priserna åt dig är att detta apotek bara finns på nätet - vi besitter inga fysiska butiker eller stor personal-styrka att betala.

Billigare blir det också pga. våra stora sälj-volymer. De hjälper oss få lägre inköpspriser, vilket förstås också ska synas på prislappen här.

Diklofenaks effektivitet känd i över 30 år

Diklofenaks effektivitet är både väl beprövat och väl granskat och dess klart positiva inverkan mot smärta har slagits fast för över 30 år sedan. T.ex. visades detta i en brittisk studie publicerad 1 augusti 1990 i The British Journal of Clinical Practice. Där undersöktes effekten av hur gelbaserad diklofenak gel inverkade på 384 patienters ryggsmärta.

Man fann då att diklofenken hade en signifikant effekt samt att gelen hade som mest effekt under dag tre till sju.

Instruktioner och dosering

Det är verkligen enkelt att använda en smärtlindrande och antiinflammatorisk gel som denna – bara massera in lite av den på det ställe som gör ont och/eller är svullet. Normalt lägger man på gelen två gånger per dygn.

I instruktionerna som följer med förpackningen kan du få reda på mer om hur mycket och ofta som är lämpligt. Skulle du oförhappandes ta mer än maxdos så kan du nödgas kontakta läkare eller Giftinformationscentralen. Och har du försuttit något tillfälle att ta gelen så ska du inte ta dubbel dos nästa gång, utan bara dosera normalt framöver också.

Att tänka på

Preparatets verkningstid skiljer sig från den av tabletter och kapslar och även preparerade plåster.

Voltaren gel används på barn och ungdomar endast på läkarinrådan. Är du kvinna under amning eller graviditet (även innan tre månader innan förlossning) så bör du också stämma av med läkare.

Gel som du inte använt ska du inte dumpa i hushållssoporna, för då man dess ämnen hamna i naturen och påverka andra levande organismer. Däremot bör ett vanligt apotek bör kunna ta emot och återvinna den på rätt sätt, eller åtminstone kunna hänvisa dig rätt.

Biverkningar, interaktioner och gel-varningar

Följer man instruktionerna som följer med förpackningen, så är sannolikheten låg för några biverkningar. Det finns dock några mer och andra mindre vanliga biverkningar som man bör ha i bakhuvudet.

Är du oklar över om denna gel är farlig för dig att använda så stäm av med din doktor. Avstämningen är extra viktig för den som lider av magsår eller nedsatt funktion i lever, hjärta eller njure.

Till de vanligaste biverkningarna, som kan drabba 1-100 av de som brukar gelen) hör sådant som utslag och rodnad på huden, klåda och eksem samt att gelen kan ge en stickande känsla där den masserats in.

I sällsynta fall man man få inflammation på den del av huden där man gnott in gelen och i mycket sällsynta fall kan huden bli känsligare för ljus.

Du bör samråda med en läkare innan du använder denna medicin parallellt med andra medicinska preparat och alkoholm för att få grepp hur denna generiska Voltaren påverkar eller påverkas.

Vittnesmål

Min granne svär på att köpa Voltaren Gel genom ditt företag.

Jag har gjort mitt val och kommer att köpa Voltaren Gel härifrån från och med nu.

Jag kommer att handla för Voltaren Gel igen; alla var hjälpsamma!


Mitt konto