Eget Apotek
Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Din vagn
SEK 0.00

Frakt & Leverans

Nedanstående text täcker de olika former av frågeställningar som en potentiell kund kan komma att ha vid samband av frakt men även leveranser. Om du mot all förmodan inte lyckas hitta svaren på dina funderingar så rekommenderar vi att du tar kontakt med kundtjänsten omgående. Vårt jobb är att hjälpa dig lösa de olika funderingar som kan uppstå vid frakt av produkter samt leverans av olika produkter som du beställt.

Skickar ni produkterna internationellt?

Du har möjligheten idag att få dina produkter levererad oavsett vilken del av världen som du befinner dig i så länge som du innehar en giltig fysisk postadress, eftersom den krävs för att vi ska kunna leverera produkterna till ett fysiskt ställe. Vi förpackar produkterna diskret och med omsorg på exakt samma sätt vilket innebär att dessa kan skickas överallt i världen. Dock så är det viktigt att poängtera att fraktkostnaderna kommer att vara olika beroende på var i världen so du befinner dig i för tillfället.

Vad ska jag göra om mitt paket är skadat eller om varor saknas?

Om du får ett paket som är defekt, dvs. att förpackningen är skadat eller om varor saknas jämfört med det som du beställt så ber vi dig att omgående ta kontakt med vår kundsupport. Du bör inte under några omständigheter konsumera varorna eftersom de kan ha mixtras med eller på något annat sätt blivit förändrade från att vi skickat ut de till dig. Vi kommer att i samförstånd med dig diskutera vad som kan ha tänkas ha inträffat. Vi diskuterar även nästa steg vilka kan vara i form av huruvida du önskar en återbetalning för just din specifika beställningar eller om du vill att vi skickar en helt ny order som innehåller exakt samma produkter, utan några extra kostnader överhuvudtaget.

Kan min order fastna i tullen?

Om just denna scenario skulle inträffa så kommer tullen att vanligtvis att undersöka innehållet omgående. Vid denna scenario så kommer de att informera dig om de extra moms kostnader som de anser bör appliceras. Vi rekommenderar i dessa fall att du ignorerar deras begära och avböjer att får varorna. I detta fall så kommer tullen att returerna tillbaka varan till oss och vi kommer att skicka tillbaka dessa varor i ett annat paket utan några extra kostnader.

Hur spårar jag min beställning?

Din beställningsnummer kommer att aktiveras och levereras till din förvalda e-post adress under 24-48 timmar från att du mottagit denna e-e-postmeddelandet. Var vänlig och invänta tills statusen är markerad. Sedan kan du enkelt följa paketets resväg för varje delpunkt som den landar hos behandlas hos. Det är viktigt att poängtera att vi inte är ansvariga för själva spårningen utan när paketet väl lämnat vår terminal så är det leverans aktören som ansvarar för att tillhandahålla rätt information information och status om var produkten befinner sig eftersom vi inte har kontroll över leveransprocessen.

Hur skickas större beställningar?

Om du beställer större order parter så kan dessa skickas i multipla förpackningar. Detta görs för att säkerställa en säker levereras utan några onödiga komplikationer. Vi fördelar dina produkter i emballerade paket och fördela de likvärdigt. Vi skickar godset från fler olika terminaler vilka inkluderar som ligger i länder i Västeuropa.

Hur lång tid tar det innan mina varor anländer?

Reguljär och standard leveranser tar allt från 7-21 dagar att anlända efter att vi skickat iväg din order. Express leveranser tar 5-7 dagar att anlända efter att vi skickat din order. Om din beställning inte har levererats inom fem till sju dagar (vid expressleverans) eller inom 14-21 dagar (vid regelbunden leverans), så är det möjlighet att ett problem uppstår med den angivna adressen. Vänligen kontakta leverans ombudet för att få reda på orsaken till förseningen.

Mitt konto