Eget Apotek
Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Din vagn
SEK 0.00

Flagyl (metronidazol)

4.7

Bakterier har vi gott om – både omkring och inuti oss. Och många gånger är de oss behjälpliga, och vissa av dem rentav livsnödvändiga. Men fel bakterier på fel ställen i kroppen kan ställa till problem, som vid infektioner i bukhålan, slidan eller tandköttet.

Flagyl Generisk:

  • 200mg
  • 400mg
Paket Per piller Pris Besparingar
30 piller + 2 Bonus piller SEK 13.35
SEK 400.52
Köpa
60 piller + 4 Bonus piller SEK 7.71
SEK 462.78
SEK 338.26 Köpa
90 piller + 6 Bonus piller SEK 6.53
SEK 587.31
SEK 614.25 Köpa
120 piller + 8 Bonus piller SEK 5.83
SEK 700.13
SEK 901.95 Köpa
180 piller + 10 Bonus piller SEK 5.44
SEK 978.92
SEK 1,424.20 Köpa
Paket Per piller Pris Besparingar
30 piller + 2 Bonus piller SEK 15.13
SEK 453.87
Köpa
60 piller + 4 Bonus piller SEK 8.80
SEK 528.05
SEK 379.69 Köpa
90 piller + 6 Bonus piller SEK 7.71
SEK 694.12
SEK 667.49 Köpa
120 piller + 8 Bonus piller SEK 7.22
SEK 866.20
SEK 949.28 Köpa
180 piller + 10 Bonus piller SEK 6.33
SEK 1,139.08
SEK 1,584.14 Köpa

Välkommen att köpa Flagyl i webbutik med receptfritt koncept

Lyckligtvis finns motmedel mot de flesta bakteriella angrepp och vi ger här chansen att köpa generisk Flagyl i receptfritt apotek. Med detta kan du förhindra och bota ett flertal bakteriella sjukdomar. Och du kan komma i gång med det inom ett par dagar, utan att tömma kontot.

Vi servar hela Sverige med läkemedel, och skickar över hela landet. Dessutom håller vi nere priserna rejält. Allt sammanvägt gör vi det lätt för flertalet att kosta på sig en kur, mot en stor mängd av de vanligast förekommande sjukdomarna. Lättare för fler att bli och hålla sig friska.

Flagyl (metronidazol) 400 mg mot bakteriella infektioner

Metronidazol är en antibiotika och används mot bakteriella infektioner. Den tas mot exempelvis könssjukdomen klamydia, tandinfektion, hudsjukdomen rosacea eller bakteriell vaginos. Den kan även användas mot protozoer – encelliga mikroorganismer. Den har däremot ingen effekt mot virussjukdomar likt exempelvis flunsan eller covid-19.

Den Flagyl (metronidazol) vi säljer är en generika, och förutom styrkan på 400 mg så erbjuder vi även styrkor på 200, 250 och 500 mg. Vilken som passar dig bäst, kommer du fram till genom konsultation med läkare – tänk på att styrkor och frekvens och även val av preparat i sig avhänger många aspekter som sjukdom, ålder, kön och kroppens tolerans för de ämnen medicinen innehåller.

Pris och tillgänglighet - för läkemedel åt alla

Vår mission är att tillse att så många som möjligt, så enkelt som möjligt, får nycklar till bättre hälsa. Och vi lyckas med detta genom brett sortiment till lågt pris och med möjligheten för dig att beställa och få hemsändadina tabletter eller din tinktur snarast möjligt.

Köpa utan recept

I detta webbaserade apotek kan man utan större hinder köpa utan recept. Vi är väl medvetna om att det inte alltid finns läkare till hands att förnya recept och förskriva preparaten som tarvas för en bättre hälsa.

Köpa till lågt pris

Låga priser på bra läkemedel är lite av vårt signum. Genom att hålla oss till bland annat generika så sjunker vårt inköpspris rejält. Och för generika som inte har skyddat varu-märke, då sjunker priset ännu mer.

Lågt pris når vi också genom att helt vara digitala. Vi håller inga fysiska butiker i drift, och slipper därmed enorma kostnader.

Få hem tabletter snabbt

Bor du i Värnamo? Vi skickar. Bor i Veddesta? Inga problem. För vi skickar med postleverans över hela Svea nation. Beställer du idag, så har du ett hälsobringande försändelse att hämta ut eller få hem till porten, inom ett par dagar.

Väl utforskad antibiotika

Flagyl innehåller det aktiva ämnet metronidazol och är väldigt väl utforskat, med studier daterade så långt tillbaka som 1960 där man funnit det effektivt mot bakterien trichomoniasis hos män och 1962 hos kvinnor.

Under 80–90-talen finns studier kring hur medlet hanterar rosacea – bland annat en vars resultat publicerades i april 1980 i British Journal of Dermatology. Där lades fram att genererade god effekt mot åkomman samt att den, jämfört med oxytetracyclin-behandling, befanns som säker och effektiv rosacea.

Metronidazol är så central för mänsklighetens hälsa att WHO har den upptagen på sin lista över essentiella mediciner.

Vår generika är en variant lik original-Flagyl vars patent löpt ut för flera årtionden sedan. Denna generika är alltså laglig och godkänd som medicin. På marknaden finns dock generika som inte genomgått någon kontroll – dessa bör du se upp med, eftersom de kan bestå av vad som helst.

Dosering av metronidazol

Frekvens och nivå på dosering hänger mycket ihop med typen av besvär som behandlas – det finns ingen dosering som matchar alla besvär och alla typer av patienter. Hör med läkare innan du börjar dosera med metronidazol, så ni är medvetna om vilka eftersträvade effekter och eventuella oönskade effekter som kan följa.

Förutsatt att läkemedlet är det rätta mot besvären du har, så kan du märka av en positiv effekt redan inom ett par dagar. Men avbryt inte kuren när du känner dig frisk – för att helt bli av med bakterierna så fullfölj enligt läkarens ordination.

Att beakta kring dessa tabletter

Nedan informerar vi om några viktiga aspekter att ta i beaktande. Informationen är dock inte uttömmande utan bara tänkt som en orientering. Väsentligaste är att du läser bifogade instruktioner samt pratar med läkare innan du testar.

Är du allergisk mot metronidazol så ska du låta bli preparatet. Även vara försiktig ifall du har någon sjukdom lokaliserad till nervsystemet eller hjärnan eller lider av Cockaneys syndrom.

Du behöver inte oroa dig ifall urinen blir mörkfärgad. Kontakta dock läkare ifall du erfar att immunförsvaret försämras (kan märkas genom klart sämre allmäntillstånd även efter någon lokal infektion som halsont eller dylikt). Du ska omedelbart avbryta metronidazolbehandlingen ifall du får svårt att svälja, andas eller svullar i ansikte, svalg eller tunga. Dessutom omedelbart kontakta läkare ifall du få allvarliga hudutslag med t.ex. fjäll eller blåsor – de kan tyda på livsfarlig reaktion.

Exempel på interaktioner och biverkningar

Andra substanser kan interagera på med metronidazol på oväntade och oönskade sätt, och detta gäller särskilt mediciner mot bland annat blodpropp, cancer och epilepsi. Metronidazol kan även ge obehagliga effekter vid samtidig konsumtion av alkohol under behandlingen.

Är du gravid eller ammar så stäm först av med din doktor – det kan vara relevant att vänta med metronidazolbehandlingen, eller vända sig till annat medicinskt preparat.

Rätt vanliga biverkningar är metallsmak i munnen och hos vissa vaga symtom från tarmkanal – exempelvis illamående. Till mer ovanliga biverkningar hör bland annat blodbildsförändringar, överkänslighetsreaktion och inflammation i bukspottskörtel eller mun.

Överblivna läkemedel återvinner du genom att lämna in hos närmaste apotek.

Mitt konto