Eget Apotek
Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Din vagn
SEK 0.00

FAQ

Vad är egentligen ett online apotek för något?

Enkelt uttryck så är det precis som vilket fysiskt apotek som helst, med den skillnaden att de inte har en fysisk butik som man kan gå i. Detta har varit fallet med traditionella läkemedelsaffärer där kunderna fått gå in och välja de produkter som man önskar anskaffa, men med online läkemedelsaffärer så behöver man inte lämna vardagsrummet överhuvudtaget.

Vilka är de huvudsakliga fördelarna med att göra inköp vid ett webbaserat apotek?

De fördelar med webbaserade läkemedelsaffärer som finns idag är ganska många men vi ska försöka lista de som tenderar att få kunderna att föredra dessa istället för de traditionell fysiskt baserade. Till att börja med så är webbaserade apoteken öppna 24 timmar om dygnet. Man har ett stort utbud av olika kurer relaterade till problem med potens. Leveransen sker snabbt och i diskreta förpackningar. Man bestämmer själv vilka mängder man önskar köpa samt kan även i samråd med kundservice få tips om vad som passar en själv.

Skickas produkterna i ett emballage med diskret förpackning?

Självklart så skickar vi dina fabrikater i en diskret och väl emballerad förpackning för att förhindra obehöriga från att se vad paketet innehåller. Detta gör vi i första hand för att skydda kundens integritet men även av olika säkerhetsskäl eftersom vi vill garantera att förpackningen kommer fram så som vi skickade den initialt.

Är det verkligen helt säkert att göra inköp i ert webbapotek?

Svaret på detta är kort och fattat, ja. Det är helt säkert att shoppa hos oss både utifrån individens personliga integritet men också gällande själva betalningen samt hur dessa behandlas efter att man genomfört själva debiteringen. Vi lagrar alla uppgifter krypterade vilket gör att inga externa parter kan läsa eller ändra i uppgifterna när de väl lagras i databasen. Vi gör detta för att lägga till en extra lager av säkerhet samtidigt som vi vill kunna garantera din säkerhet under hela kedjan av beställningsprocessen.

Finns det rabatter och kampanjer?

Vi erbjuder rabatter om du väljer att arrangera produkter (beställa samma typer av produkter). Du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få meddelanden om rabatter, grossister och högtidserbjudanden för lojala kunder.

Vilka läkemedel kan köpas på egetapotek.com?

Webbapotekets huvudprofil är fördelningen av läkemedel för behandling av sexuella dysfunktioner. Det är just därför som du kan hitta sådana produkter på denna webbplats, antingen för män eller för kvinnor. Till exempel, om du letar efter en Viagra produkt av hög kvalité så är du på ett säkert och rätt ställe. Kvinnor med sexuella störningar kan också hitta effektiva botemedel i vår webbshop, nämligen Lovegra.

Har ni någon specifik gräns för att få handla hos er?

Du måste ha fyllt minst 18 år och vara således myndig i Sverige för att få rekvirera i just vårt webbapotek. Det är alltså ett lagkrav och går inte att undvika eller komma runt på något sätt. Detta gäller vid alla seriösa webbapotek och är något som tillämpas för att undvika att omyndiga personer lyckas beställa medicin som endast är lämpad för just vuxna individer.

Vad gör jag om produkterna inte anlänt till min adress?

Om det skulle vara så att du råkar ut för oegentligheten att tinga läkemedel som du inte får levererat till din adress så måste du först och främst kontakta den leverantör ansvarig för leveransen. Nästa steg är att ta kontakt med vår kundsupport och kontrollera att produkterna verkligen skickats iväg.

Det är viktigt att komma ihåg att beroende på leveransmetod du valt så kan leveranserna dröja, till exempel om ett läkemedel blivit slut på lagret så kan det ta ett tag innan den finns tillgänglig igen, och p.g.a. av det orsaka förseningar. Om du har en så kallad spårningsnummer för just ditt paket så kan du följa den hela vägen och ta reda på exakt var den ligger för tillfället eftersom dessa paket skannas vid varje leveransstation.

Vad är det för leveransföretag som ni använder er av?

Vi använder olika leveransföretag beroende på vilken leveransmetod du väljer. Du kommer att tilldelas ett spårningsnummer när vi har slutfört din order och förberett den för leverans. Du kan då enkelt och smidigt följa din leverans från att den lämnas in till att den anländer till din postadress, enkelt och smidigt.

Hur kan man lämna in ett klagomål?

Om det skulle vara så att du av en specifik anledning inte är nöjd med det som du fått levererat så har du möjligheten att ta kontakt med vår hjälpsamma kundtjänst genom att använda dig av vår specifika e-postadress för just detta ändamål.

Behöver jag registrera mig på webbplatsen för att kunna beställa?

Du behöver inte nödvändigtvis registrera dig på vår webbplats för att kunna göra beställningar men vi rekommendera dig att göra det ändå. Detta för att vi ska enklare kunna anpassa olika erbjudanden till just dina behov, spara dina beställningar. internt i våra system, samt även kunna erbjuda dig snabbare service olika funderingar som du kan tänkas ha gällande våra fabrikat eller dina beställningar

Varför är generiska varianter billigare än märkesvaror?

Läkemedel av kända varumärken produceras av dess uppfinnare som spenderat en mindre förmögenhet på att utveckla och marknadsföra produkten. Självklart så behöver de kompensera sina enorma utgifter och arbete som de lagt ner, därav den högre priset. Tillverkare av generiska läkemedel använder en färdig formel som har testats upprepade gånger. De har mindre omkostnader och kan således erbjuda lägre priser än farmaceutiska jättar.

Kan jag köpa mediciner för att behandla kvinnlig sexuell dysfunktion?

Självklart kan du inropa medikament som riktas mot att behandla kvinnlig ED i olika former vid vårt webbapotek idag. Det är lika enkelt att beställa som vilken annan medicin som helst på vårt webbapotek. Du hittar den produkt du vill ha, lägger till den i kundvagnen, slutför beställningsprocessen och betala. Sedan är det bara att invänta produkten.

Finns det några biverkningar?

Alla former av ED medikament kan ge upphov till olika biverkningar. I många fall så har patienter rapporterat in att just huvudvärk tenderar att vara den mest vanligaste bieffekt som drabbar just män när de intar dessa farmaka. Andra biverkningar som kan uppstå är nästipp, synförändringar, ryggbesvär, orolig mage medan de mer allvarligare biverkningar inkluderar hörsel samt synförlust. Man kan även drabbas av priapism som är en form av tillstånd där erektionen inte försvinner. Om ditt stånd varar längre en fyra timmer så måste du ta kontakt med en läkare omgående.

Är det säkert att ta ED mediciner med andra mediciner?

Det är väldigt viktigt att inte inta medicin för ED i kombination med medicin mot kärlkramp. Just kärlkramps medikament innehåller så kallade nitrater, vilka kan i kombination med ED medicin leda till väldigt kraftiga blodtrycksfall, vilka kan vara väldigt farliga om de inte behandlas omgående.

Hur lagrar jag erektionsmedicin?

Du bör alltid förvara din medicin på ett torrt och svalt ställe. Vidare så är det av yttersta vikt att förvara det oåtkomligt för barn och husdjur om dessa finns i hushållet eftersom de tenderar att vara nyfikna individer som kan förväxla tabletterna med godis eller dylikt.

Mitt konto