Eget Apotek
Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Din vagn
SEK 0.00

Clomid (clomiphene)

4.2

Införskaffa Clomid (clomiphene) 50 mg för bättre förutsättningar för graviditet. Via apoteket på nätet är det enkelt att beställa.

Ni har säkert redan legat i, så att säga, för att få till en graviditet. Men trots ihärdighet och alla knep med timing, specialkost och hjälpmedel så händer det ändå inte - det blir ingen ny familjemedlem. Då kan problemet, och därmed lösningen, ligga i hormonerna.

Någonstans finns det en optimal balans mellan hormonerna, för att kvinnan ska kunna vara som mest fruktbar – en balans som blir desto viktigare att hitta fram till ju mer av andra störande faktorer som är med i spelet. En stigande åldern eller andra skäl ligger ibland bakom en mindre gynnsam hormonnivå, åtminstone för att skaffa barn.

Clomid Generisk:

  • 25mg
  • 50mg
  • 100mg
Paket Per piller Pris Besparingar
60 piller + 4 Bonus piller SEK 5.69
SEK 341.15
Köpa
90 piller + 6 Bonus piller SEK 5.15
SEK 463.71
SEK 48.02 Köpa
120 piller + 8 Bonus piller SEK 4.88
SEK 585.34
SEK 96.96 Köpa
180 piller + 10 Bonus piller SEK 4.58
SEK 824.66
SEK 198.79 Köpa
Paket Per piller Pris Besparingar
30 piller + 2 Bonus piller SEK 13.25
SEK 397.51
Köpa
60 piller + 4 Bonus piller SEK 10.98
SEK 658.59
SEK 136.43 Köpa
90 piller + 6 Bonus piller SEK 9.79
SEK 881.01
SEK 311.52 Köpa
120 piller + 8 Bonus piller SEK 8.90
SEK 1,067.91
SEK 522.13 Köpa
180 piller + 10 Bonus piller SEK 8.60
SEK 1,548.51
SEK 836.55 Köpa
Paket Per piller Pris Besparingar
30 piller + 2 Bonus piller SEK 14.14
SEK 424.24
Köpa
60 piller + 4 Bonus piller SEK 12.06
SEK 723.85
SEK 124.63 Köpa
90 piller + 6 Bonus piller SEK 10.78
SEK 970.01
SEK 302.71 Köpa
120 piller + 8 Bonus piller SEK 10.38
SEK 1,245.89
SEK 451.07 Köpa
180 piller + 10 Bonus piller SEK 9.99
SEK 1,797.67
SEK 747.77 Köpa

Clomid (clomiphene) 25, 50 och 100 mg: användningsområden

Clomid utvecklades i syfte att hjälpa dessa kvinnor och par på traven, för bättre hormonnivå. Hos oss beställer du utan krusiduller – vi sänder ditt paket på momangen. Förutom 50 mg så tillhandahåller vi även styrkorna 25 och 100 mg.

Den Clomid du kan köpa här är en prisvärd s.k. generika – en snarlik och laglig kopia av originalet, med närmast identiska egenskaper som originalet, vars patent löpt ut. Detta är en hormonregulator som är användbar för kvinnor som bland annat i graviditetssyfte söker en gynnsammare balans på sina hormoner.

Preparatet används även en del män – även där kan ju hormonerna hamna fel, exempelvis när testosteronet sjunker i samband en medicinsk behandling. Kan även följa på en kemisk prestationshöjande insats, och Clomid då sättas in i form av PCT (Post Cycle Therapy) för att återställa nivån igen.

Oavsett varför nivån hamnat fel hos män, så kan en för låg testosteronnivå hos dem även påverka deras fertilitet.

Konkurrenskraftigt pris, i apoteket på nätet

Välkommen att beställa läkemedel till kanske marknadens bästa pris i Sverige. Här finns även läkemedel du kan köpa utan recept. Vi håller låga kostnader över hela linjen – med fullgoda generikor framför dyra original, med onlineförsäljning framför fysiska apotek. Sammantaget låter det oss sälja bra hälsokurer utan att ruinera någon – en god hälsa ska inte behöva vara dyr.

Så du beställer din kur på nätet, och får den postad hem till dig. Slipper gå till doktorn för att förnya recept. Slipper gå till apoteket för att hämta piller. Bara klicka hem lösningen, och öka chanserna till ett barn (eller fler?).

Nyttig fakta kring clomiphene-citrat

Clomid är långt ifrån någon nyhet – originalets effekt undersöktes både experimentellt och kliniskt så långt tillbaka som 1961 av Greenblatt m.fl. Dess effekt har därefter testats i åtskilliga studier, på både kvinnor och män, och befunnits ha god effekt på rätt slags hormoner, och därmed främst kvinnors men i viss mån även mäns fertilitet.

Exempelvis publicerades i American Journal of Obstetrics and Gynecology den 18 augusti 1967 resultatet från en klinisk studie kring ägglossning och graviditet. Av 81 infertila kvinnor visade sig preparatet bidra till att hela 60,5 procent av gruppen fick ägglossning och så mycket som 25,9 procent av gruppen blev gravid. Resultaten stämde även överens med andra, liknande studier.

Clomids aktiva komponenten clomiphenecitrats inverkan på manlig fertilitet undersöktes under tidigt 80-tal och 1 januari 1982 publiceras upptäckterna i International Journal of Fertility. Forskningsfynden utlyste inte clomiphenecitrat som klar fertilitetsräddare men noterade att ämnet gav högre spermaproduktion hos män med medel- till låg spermaproduktion (s.k. oligozoospermia).

Vad är då clomiphenecitrat? Ett s.k. stilbenderivat som beroende på målorgan antingen är helt eller halvt anti-östrogen. Det triggar ägglossning genom att hämma östrogenreceptorn.

Kur med lämplig dosering - PCT, graviditet med mera

Dosering i behandling mot infertilitet brukar ligga på en tablett per dag, fem dagar i följd. Men läkaren ordinera en annan frekvens, längd och även dosstyrka så se till att ni gemensamt går igenom behandlingsupplägget som bäst passar precis dig.

Vad gäller den dosering PCT förutsätter, hänvisar vi till andra källor, eftersom PCT vanligtvis förutsätter bruket av i Sverige illegala preparat, vilket vi inte på något sätt kan främja.

Enkelt att Clomid köpa, men tänk först

Är du kvinna med planer på barn så är det klokt att du börjar med läkarbesöket, där ni utreder och fastställer om du (eller din partner) faktiskt lider av infertilitet eller inte, och därefter vad den kan bero på. Så att du säkert vet att Clomid är den primära lösningen för dig/er. För tiden är en faktor – att experimentera sig något som fungerar tar som bekant tid, som ni kanske inte har i överflöd.

En annan faktor är potentiella bieffekter och interaktioner – att experimentera med läkemedel utan god kunskap kan vara skadligt.

Vet du redan nu med dig att lida av överkänslighet mot klomifen, domifen eller andra typiska hjälpämnen så ska du avstå från Clomid. Detsamma gäller dig med åkommor i hypofys eller lever samt ifall du normalt lider av hormonkänslig cancer eller anormala vaginalblödningar.

Biverkningar och eget ansvar för trafiksäkerhet

Biverkningar skiljer sig åt från person till person. Dessutom kan ett läkemedel växelverka med andra ämnen i såväl mat, dryck, alkohol och andra substanser. Stäm av med läkaren alltså, innan du påbörjar en kur. Och gå igenom bipacksedeln för en komplett förteckning över kända biverkningar.

Till typiska biverkningar hör yrsel, ögonbesvär (exv. suddig syn), huvudvärk, ömma bröst, mer mens och blodvallningar. Känner du av någon av dem så meddela läkaren. Tänk också på att inte ge dig ut i trafiken ifall du anar att någon av dem kan påverka din förmåga som trafikant.

Källsortera, men inte hemma – lämna till apotek

Medan Clomid kan göra under för barnabildandet hemmavid, kan det göra stor skada ute natur och vattendrag, eftersom även djurens fortplantningsförmåga kan påverkas av samma ämnen. Så gör omvärlden en tjänst och lämna dina överblivna piller av Clomid till något närliggande apotek, där man vet hur de ska kasseras rätt.

Mitt konto