Eget Apotek
Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Din vagn
SEK 0.00

Artiklar om erektil dysfunktion på egetapotek.com

Har du svårt att gå ner i vikt och behöver hjälp och assistans att nå dina mål samt hitta motivation? Har du börjat kämpa med dina kilon och vill gå ner i vikt snabbt så kanske du undrar vilket är det bästa sättet att gå ner i vikt. Alternativ såsom gå ner i vikt tabletter i kombination med träning och hälsosam kost, eller med träning och bättre kost.

Enligt en studie av forskare vid Karolinska universitetssjukhuset fördubblades förekomsten av fetma bland svenska vuxna under de senaste två decennierna och var cirka 10% hos både män och kvinnor, med en tendens att öka. 2016 ökade prevalensen till 15%. Det finns olika metoder som ofta fungerar på majoriteten av individer om det inte är så att ett underliggande hälsoproblem  hindrar dig från att gå ned i vikt naturligt.

Statistiken säger att antalet klamydiafall i Sverige steg kraftigt med start under 90talet och fortsättningsvis mellan åren 1997 upp till 2007. Men den senaste tiden har mängden fall faktiskt minskat och lagt sig på en stabilare mer rimlig nivå. Det betyder dock inte att man ska minska på försiktigheter kring sex och intimt umgänge. Har du råkat ut för denna bakterie finns det klamydia behandling att få utskriven från din läkare, som kan bota tillståndet. Läs vidare! 

Gonorré är en ganska vanlig könssjukdom som påminner om klamydia och som smittar via sexuell kontakt. En obehandlad gonorréinfektion kan leda till sterilitet och därför är det viktigt att få rätt behandling i tid. Inkubationstiden är kort men det är heller inte alltid du märker av några tecken på infektionen. I den här artikeln ska vi gå igenom vad gonnoré är och hur man får det, gonorré symptom samt informera om hur du kan behandla det - läs vidare!

Den vanligaste formen av svampinfektion hos människor och djur kallas för candida. Tillståndet går att bota ganska snabbt med medicin mot bakterien, men kan också vara svårbehandlat. En candida behandling är normalt ett kvickt botemedel med hög effekt och verkan så att du kan bli av med candidafektionen snabbt. Du kan också testa dig själv mot svampen genom att köpa hem ett testkit på nätet. Läs vidare för att få mer information om candidabakterien och vilken medicinering som används etc. 

Behöver du mer information om ledsjukdomen artrit och vill veta mer om symtom, lindring av besvären samt annan typ av behandling ska du läsa denna artikel. Här ger vi en beskrivning av olika former av sjukdomen såsom reumatoidartrit, septiskartrit, psorerasisartrit och reaktivartrit. En del av dessa tillstånd är kroniska men inte alla. För att minska smärta och obehag kan du i många fall äta helt vanliga receptfria värktabletter. Läs vidare! 

En del av världens befolkning lider av epilepsi vilken är en sjukdom som orsakar kramper och anfall. Orsaken till diagnosen kan vara olika, vilket du kan lära dig mer om i denna artikel. Vi går även igenom vanliga symtom och läkemedel som används för att behandla tillståndet och vad som kan vara utlösande faktorer i sammanhanget. Läs vidare! 

Ägglossning sker varje månad för fertila kvinnor och tjejer. Det är kroppen sätt att förbereda för befruktning. Vid planering att bli gravid kan du räkna ut när detta ska ske och öka chansen att bli befruktad. I den här artikeln kommer du lära dig mer om vad ägglossning är, hur det känns och hur en sådan uträkning kan gå till. Läs vidare för mer info! 

Har du blödning vid ägglossning, svullen mage och ömma bröst och dåligt humör? Oroa dig inte, det är fullt normalt. Faktum är att det finns en uppsjö av olika saker som bidrar till att man mår dåligt vid ägglossning. I den här artikeln ska vi gå igenom dessa, vad orsaken är och vad du kan göra för att lindra besvären. Vid svårigheter att bli gravid kan det också ha med ägglossningsproblem att göra. Lär dig mer om detta och mycket mer genom att läsa vidare! 

Undrar du hur man får genital herpes, vilka symtomen är och hur det smittar? Då är du på rätt plats. I den här artikeln ska vi behandla just detta och om det finns några tabletter eller botemedel mot viruset. Herpesviruset är en extremt vanlig sjukdom och finns hos ca 80% av befolkningen i Sverige. Därför är det viktigt att känna till när det smittar och inkubationstid etc. Läs vidare! 

Den spirulina här i apoteket är bra för en rad saker, och som kosttillskott behöver du inget recept för att köpa den. Så beställ idag och ge din kost tillskotten som behövs för att ett sundare leverne! Inte utan anledning håller sig produkten aktuell, och i synnerhet bland hälsomedvetna människor som vet vad som ger goda hälsoeffekter. Och inget mysterium där egentligen - inte om man kikar på närmare denna lilla algs näringsinnehåll. 

Det är inte helt ovanligt att du någon gång i livet kommer ha svårt att få eller bibehålla ditt stånd vid sexualaktiviteter. Orsaken kan vara många, på Wikipedia är hela nio olika kategorier nämnda, alltifrån omständigheter i det vardagliga livet, till bakomliggande sjukdomar som gör att blodtillförseln till din penis inte fungerar som den ska.

Penispump är något de flesta har hört talas om men fått om bakfoten att vara lurendrejeri. Ofta på grund av att penispumpsreklamen lovar saker som inte stämmer. Wikipedia definierar en som ”använder vakuumteknik, vilken expanderar penisvävnaden och tillåter en större mängd blod att strömma dit”.

Lusten varierar många gånger i livet, ibland är man mer sugen än andra perioder, ibland finns inte suget över huvud taget. Ibland gör man allt annat rätt, men ens sexdrift är fortfarande på noll. Då kan det vara bra att överväga en boost som hjälper en på traven. Här kommer alternativ som är naturliga och rena alternativ som används i över hundra och tusentals år. 

Förlusten av sexlusten kan vara ett av dem största problemen för kvinnors sexliv. För många många är det inte bara mentalt, utan fysiska förändringar har en stor påverkan. För ett ökat antal kvinnor minskar hormonerna i kroppen, relationsspänningar och andra problem påverkar aktiviteterna i sängen. 

Låg och förlorad libido pratar få män om, även fast virilitet spelar en central roll inom manlighet. Mäns drift är ansett som något som alltid ska finnas, en källa av oändlig energi som man tappa in i när som helst. Med åldern är det gemensamt att undra ”varför har jag ingen lust längre?”

Tidig utlösning definieras som att en man får utlösning inom en minut av samlaget och problemet kvarstått i över sex månader. Problem kan även inkludera att ejakulationen sker innan samlaget börjat, såväl som tidigt in under akten. Två kategorier av problemet finns klassificerade:

Testosteronhormoner är en viktig grund för mognande av manlig progression och maskulina karaktärsdrag. Vid åldrande är det allmänt att nivåerna förfaller, synnerligen efter 30 årsstrecket. När lägre nivåer blir prevalent i kroppen kan många män dra stora fördelar att tillföra kosttillskott för att öka nivåerna igen.

Det här med testosteron har blivit ett hett ämne inom hälso- och träningskultur i Sverige. Man kan säga att det finns mycket mytomspunnet kring det. Den här texten utarbetar vad låga och sänkta testosteronnivåer innebär, vad en ökning är och hur man kan inhandla testosteron själv. 

I vardagligt tal kallas svårigheter att bibehålla erektion impotens, ett problem som är utbrett bland åldersgrupper, unga som gamla. I den här artikeln diskuteras vad impotens är, bakomliggande faktorer, hur sjukdomen påverkar sexlivet och vilka alternativ för behandling som finns. 

Mitt konto