Eget Apotek
Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Din vagn
SEK 0.00

Artiklar om erektil dysfunktion på egetapotek.com

Det är inte helt ovanligt att du någon gång i livet kommer ha svårt att få eller bibehålla ditt stånd vid sexualaktiviteter. Orsaken kan vara många, på Wikipedia är hela nio olika kategorier nämnda, alltifrån omständigheter i det vardagliga livet, till bakomliggande sjukdomar som gör att blodtillförseln till din penis inte fungerar som den ska.

Penispump är något de flesta har hört talas om men fått om bakfoten att vara lurendrejeri. Ofta på grund av att penispumpsreklamen lovar saker som inte stämmer. Wikipedia definierar en som ”använder vakuumteknik, vilken expanderar penisvävnaden och tillåter en större mängd blod att strömma dit”.

Lusten varierar många gånger i livet, ibland är man mer sugen än andra perioder, ibland finns inte suget över huvud taget. Ibland gör man allt annat rätt, men ens sexdrift är fortfarande på noll. Då kan det vara bra att överväga en boost som hjälper en på traven. Här kommer alternativ som är naturliga och rena alternativ som används i över hundra och tusentals år. 

Förlusten av sexlusten kan vara ett av dem största problemen för kvinnors sexliv. För många många är det inte bara mentalt, utan fysiska förändringar har en stor påverkan. För ett ökat antal kvinnor minskar hormonerna i kroppen, relationsspänningar och andra problem påverkar aktiviteterna i sängen. 

Låg och förlorad libido pratar få män om, även fast virilitet spelar en central roll inom manlighet. Mäns drift är ansett som något som alltid ska finnas, en källa av oändlig energi som man tappa in i när som helst. Med åldern är det gemensamt att undra ”varför har jag ingen lust längre?”

Tidig utlösning definieras som att en man får utlösning inom en minut av samlaget och problemet kvarstått i över sex månader. Problem kan även inkludera att ejakulationen sker innan samlaget börjat, såväl som tidigt in under akten. Två kategorier av problemet finns klassificerade:

Testosteronhormoner är en viktig grund för mognande av manlig progression och maskulina karaktärsdrag. Vid åldrande är det allmänt att nivåerna förfaller, synnerligen efter 30 årsstrecket. När lägre nivåer blir prevalent i kroppen kan många män dra stora fördelar att tillföra kosttillskott för att öka nivåerna igen.

Det här med testosteron har blivit ett hett ämne inom hälso- och träningskultur i Sverige. Man kan säga att det finns mycket mytomspunnet kring det. Den här texten utarbetar vad låga och sänkta testosteronnivåer innebär, vad en ökning är och hur man kan inhandla testosteron själv. 

I vardagligt tal kallas svårigheter att bibehålla erektion impotens, ett problem som är utbrett bland åldersgrupper, unga som gamla. I den här artikeln diskuteras vad impotens är, bakomliggande faktorer, hur sjukdomen påverkar sexlivet och vilka alternativ för behandling som finns. 

Mitt konto